De toekomst

Kies voor de toekomst.

Verbindt de wereld van techniek met de wereld van design en ontwerp een unieke, inspirerende en uitdagende gevel. Passend in de omgeving beantwoorden onze aluminium composiet platen aan de hoogste designvereisten.

Het gevelmateriaal blinkt uit dankzij zijn uitstekende architecturale kwaliteit zoals ultieme vlakheid, een ruime keuze aan kleuren en oppervlakten waarbij het dan nog eens éénvoudig te verwerken is in al zijn vormen.

Design.

Architecten en ontwerpers krijgen de vrije hand in hun creatie. Wij bieden zelfs aluminium composiet platen aan die speciaal ontwikkeld zijn voor architectuurtoepassingen waar hoge brandbeveiligingsnormen gelden.

De bouwwereld erkent steeds meer de voordelen van een aluminium gevelbekleding en ontdekken vaker de kwaliteit van aluminium.

Vandaag de dag is het gebruik van aluminium gevelbekleding niet meer weg te denken uit ons straatbeeld. Steeds meer gebouwen worden voorzien van een duurzame en kwalitatieve aluminium gevelbekleding.

Licht en sterk.

Aluminium is namelijk uitzonderlijk sterk en tegelijkertijd een zeer licht materiaal. Het weegt slechts een derde van staal en wordt niet voor niets vaak het materiaal van de toekomst genoemd.

Daarbij is aluminium isolerend en zeer goed bestand tegen weersinvloeden: het materiaal barst, scheurt, roest of rot niet. In tegenstelling tot hout heeft aluminium zo goed als goed als geen onderhoud nodig.